ZÁRSZERVIZ 24

BUDAPEST TERÜLETÉN 1 ÓRÁN BELÜL
NYITUNK-ZÁRUNK RENDELKEZÉSÉRE!
KATTINTSON ÉS HÍVJON!

Zárcsere XVI. kerület zárbetét csere kerületi szolgáltatótól

Zárcsere XVI. kerületben mint feladat bármikor előtérbe kerülhet a Sashalom és környékén! 

Valószínűsítem, hogy most Ön is azért navigál az oldalon mert zárbetét csere feladatra keres megoldást! 

Ezek a munkálatok tartogathatnak számunkra negatív tényezőket úgy mint egy párkapcsolat végét, egy ellopott táskában lévő lakáskulcsot, egy elromlott műanyag ajtózárat ami nem nyílik vagy esetenként nem záródik, illetve a kulcs elhagyását is a ebbe a felsorolásba helyezném. 

Hálásak lehetünk, hiszen a feladat tartogat pozitív formában megjelenő munkát amely szerint egy új élet kezdete egy új házban vagy lakásban egy tulajdonos váltás és nem utolsó sorban az érték felhalmozás is zárcsere illetve zárjavítás feladatát vonzhatja maga után a kerület bármely részén.

Felsorolt élethelyzetek néhol megkönnyítik esetekben megnehezítik a napjainkat ám senki ne gondolja hogy a biztonsági ajtó zárcsere feladatot csak napokra vagy hetekre lehet pozicionálni!

Zárcsere XVI. kerület problémáit a hívástól számítva egy órán belül orvosoljuk!

Miért várna más szolgáltatóra órákat vagy napokat, ha a Zárkontroll egy órán belül teljes kőrű zárcserét biztosít a XVI. kerület Sashalom és környékén!

 +36 70 272 77 73

 

Zárcsere XVI. kerület akár egy órán belül 


Ezekre a fent felvázolt zárnyitás, zárjavítás, zárcsere kivitelezésével kapcsolatos problémákra nyújtunk megoldás a XVI. kerület területén és vonzásában az Ön által kezdeményezett hívástól számítva igény szerint egy órán belül!
Felkészültségünk a hosszútávú múltunkra támaszkodik és a legnevesebb gyártók köréből ad lehetőséget Önöknek arra, hogy maximális biztonságot vásároljon értékei és ingóságai köré.
Magas fokú biztonsági tanácsokat hallgathat meg a biztonsági ajtó zárcsere technikusaink évek óta fejlesztett és alkalmazott kivitelezéseiről és tanulmányokat a zárbetét gyártó cégek fejlesztéseiről. 

Budapest kerületben történő helyszíni értékesítés és zárjavítás során mozgó zárszaküzletünk több mint 200 féle termékét mutatja be Önnek és ajánlatot teszünk a zárcsere, zárszerelés és akár a zárjavítás értékéről amelyet a telefonos kommunikáció során már pozicionáltunk. 

Kivitelezéseink szerint kizárólag olyan termék kerülhet be az Önök védelmi rendszerébe amely minimum Mabisz  minősítéssel rendelkezik!

Az elmúlt 20 évben Budapest területén elvégzett zárcserével kapcsolatos munkák lehetőséget adott számunkra, hogy olyan védelmi rendszert állítsunk a betörőkkel szemben amit kevés vagy egyetlen más szolgáltató nem alkalmaz!

Zárcsere és a zárjavítás során erre fókuszálunk és nem engedhetjük meg, hogy az Ön biztonsága ennél alacsonyabb szinten akár betörésre legyen alkalmas egy műanyag ajtóban!

Zárcsere, zárjavítás érdekli? +3670 2727773

Zárszerviz XV. kerületbe igényelhető

 

 

Zárcsere alkalmával mire érdemes figyelni


Szondázásunk során az elmúlt évek adatai alapján a legtöbb zárbetét csere művelet megkeresésével sok érdeklődőt csak egy, két szempont érdekli a bejárati ajtók területén.

Zárcsere művelete legyen olcsó és a régi kulcs ne működtesse az új zárat!

Tudja e hogy a zárbetét csere során a jövőben ez a termék szavatolja az ingatlan területén elhelyezkedő ingóságot?
Ez a termék felelős a lakótérben elhelyezkedő ingóságok reálértékének megóvásáért! 
Az eszköz felel a családunk biztonságos otthon töltött én idő maximális kihasználására. 
És erre a munkára költenek Önök a legkevesebbet ebben a kerület ben többpontos ajtó zárjavítási műveleténél! 

Szolgáltatóként elsőként alkalmazom a biztonságtechnika számos gyártóinak termékeit a biztosító előírásait betartva azért, hogy Ön a pénzéért megfelelő zárszerviz, zárszerelés, zárjavítás szolgáltatást kapjon!


Ha van lakásbiztosítása abban az esetben biztosan tud róla, hogy az előírás az Ön biztosítója szerint minimum Mabisz 5 kategóriát fogad el. 
Ez a szerződésben megtalálható és aláírásával elfogadja ezt a feltételt.
Nem fog kimenni Önhöz ellenőrizni senki mivel védi otthonát és értékeit ám egy káresemény bekövetkezésében a társaság a rendőrségi jegyzőkönyvvel együtt bekéri a zárbetétet és dönt a kárkifizetés mértékéről!

Amennyiben a zárszerelés megfelel az előírásoknak abban az esetben akár teljes kártérítést is kaphat ám ha nem felel meg a zárbetét az előírásoknak abban az esetben részleges lehet a mértéke a kárkifizetésnek.

Ezek az előírások kerületek között nem térnek el egymástól így a követelmény állandónak mondható Budapest XVI.kerület vagy bármelyik kerület területén.

Ha most egy perc alatt tart egy gyors fejszámolást és körbenéz otthona területén mi az ami Önnek érték és azt számba veszi akkor már is körvonalazódik az a tény, hogy a biztonsági ajtó zárcsere ára sosem lehet elég drága!

Persze sokszor felmerül a kérdés: Zárcsere menyibe kerül?

Zárbetét csere, zárjavítás ár/értéke mindig annyiba kerül amennyit Ön áldoz a biztonsága és ingóságai védelme érdekében!

Sok dimenziót meg lehetne világítani és kutani mi az olcsó és mi a drága egy zárjavítás területén és maga a zárszerelés is nagyon szubjektív kérdés.
Azt gondolom,hogy egy új életforma kezdése amely bármilyen élethelyzetben adódott nem kezdődhet mással mint a zárak kicserélésével akár a műanyag bejárati ajtón.

Egy ingatlan értékéhez képest a zárcsere sokszor a 0,0015 százalékáért a legjobb akár Mabisz 6 minőségű bejárati ajtó zárcsere végrehajtható egy órán belül! 

Számos biztosító társaság pénzügyi brókereivel konzultálva mi kiismerjük magunkat a szövevényes pontokban ami a szerződésben akár három oldalon belül taglalja a zárcsere módozatait, előnyeit, hátrányait.

Tréningeken veszünk részt ahol a két csoport munkássága alatt olyan helyzeteket vitatunk meg amely az Ön biztonságára nézve pozitívan hathat még akkor is ha esetleg egy káresemény miatt kerül felszínre a zárcsere XVI. kerületben.

Egészen biztos vagyok benne, hogy az elmúlt évek szondázása a zárbetét csere és zárjavítások során olyan minőségi tapasztalattal töltötte meg a szerszámos táskánkat és szervizautóink árukészletét amelyből minden ügyfelünk csak biztonságot vásárolhat!

Érdekli zárcsere zárjavítás időpontja?+3670 2727773

 

 

 

Zárcsere a Mabisz minősítés szerint


Magyarországon a legtöbb biztosító társaság ugyan azt az előírást támasztja ügyfeleivel szemben így nincsenek eltérő intézkedések a lakásbiztosításával kapcsolatban.
Termékeink az alacsony ár kategóriát megvilágítva Mabisz minősítéssel rendelkeznek zárbetét gyártó szerint három kulccsal szerelve és átadva.

Mint minden esetben a zárcserénél is számít a méret! 

Nem mindegy hogy egy normál panellakás ajtójában kerül cserére a termék vagy egy neves biztonsági ajtó vagy műanyag többponton zárodó, felhúzó kilincses, Kínai biztonsági, vagy egy HiSec bejárati ajtóban cserélünk zárat. 

Itt a zárbetét méretezése akár a duplája is lehet ezzel párhuzamosan a műanyag ajtó zárbetét csere értéke is nőhet! 
Ön választhatja az alap kategóriát a zárcsere alkalmazásában, de ha nem elégedett a zárbetét nyújtotta védelemmel és kulcs számával abban az esetben is ki tudjuk szolgálni legyen szó HiSec ajtó zárbetét cseréjéről!

Zárbetéteink magasabb kategóriai besorolással és akár öt darab kulccsal kerülhetnek átadásra amelynek kulcsait csak kártyával lehet másolni akár a Mabisz 6 kategoriát kimerítve! 

Nagyon sok termék van amely mellé kódkártyát kaphatunk de kevés az a minőségi termék amelynek kulcsmásolásánál be is tartják a szabályokat.
Ezt úgy tudjuk óvni és megfelelő szinten tartani, hogy kizárólag partnereink jutnak hozzá a nyerskulcshoz így kizárva azokat a megnevezni nem kívánt szolgáltatokat akik már bizonyítottak arra pontra fókuszálva, hogy nem alkalmasak ezen termékek kulcsok másolására!
Ezért a legtöbb termékünk kulcsainak másolását Budapest területén csak egy két helyszínen tudjuk biztosítani, ezért a Mister Minit vagy hasonló kulcsmásolást végző cégek nem juthatnak hozzá a forgalmazásunkban lévő termékekhez!

Saját profil létrehozva védem az Önök értékeit annak fényében, hogy a legkevesebb kiadással maximális biztonságot adjak át a zárjavítás kivitelezésekor!

 

Zárcsere XVI. kerület feladatára válasszon minket


Működésünk során a zárjavítás terén olyan tapasztalatokra és tanulmányokra tettünk szert a zárcsere XVI. kerület Sashalom területén amelyet más szolgáltató nem szondázott megfelelően, nem készített statisztikát, vagy érdektelenül el sem végezte a munkát hivatkozva arra, hogy ezt nem lehet, vagy nincs hozzá alkatrész stb.....
Fennállásunk kezdete óta egyetlen munkát nem utasítottunk vissza legyen szó akár zárszerelés, zárjavítás vagy a hevederzár szerelés keretein belül, ha az éppen nem olyan kivitelezés lett volna mint amit a telefonban megbeszéltünk!

Minden ügyfelet arra próbálunk sarkalni, hogy skálázza fel a biztonságát hiszen azt nem nekünk szolgáltatónak teszi, hanem saját maga érdekében a családja és értékei védelmében.
 
Helyszíni felmérésünk alapján felismerjük a hibákat, eltéréseket és ajánlatunkkal maximális biztonságot alakíthat ki a lakatos zárcsere illetve a hevederzárak szerelésével .
Az elmúlt idő alatt úgy tűnik sikerült beavatkoznunk a betörések elterjedésének vissza szorításába hiszen egyetlen ügyfelünk nem jelezte, hogy illetéktelen behatolók vendégségbe járnának hozzá!

A tudás érték! 

Ezt képviseljük nap mint nap minden egyes zárszervizes munkáink alatt!

Zárcsere zárjavítás egy órán belül! +3670 2727773

 

Zárcsere kivitelezését vállaljuk
 

  • Kínai HiSec bejárati ajtókban
  • Kilincsműködtetésű zárak esetében
  • Műanyag kilincs felhúzos ajtóban
  • Biztonsági ajtók területén
  • Panel lakások bejárati ajtóiban
  • Vas, fém, aluminíum ajtókban
  • Tároló ajtókon
  • Kertkapu és garázs ajtókban

És minden olyan területen ahol zárbetét csere szükséges!


Zárszerelés kivitelezése XVI. kerületben


Zárszerelés a kerületben legtöbbször a régi bérházak közötti biztonsági ajtó zárcsere területén merül fel.
Jobbára az ötven éve működő panel ajtó zárak mára nem képesek ellátni feladatukat, nem tudnak biztonságot alkotni az értékeink köré!

Zárszerelés kivitelezésével ott ahol nem megoldható a zárjavítás, új zárat szerelünk fel a műanyag bejárati ajtóra, vagy biztonsági ajtóra ezáltal megnövelve a védelmet és kizárva azt a lehetőséget, hogy csak egy zárral védje ügyfelünk az otthonát!

Zárszerelés kivitelezéskor helyszíni felmérés alapján vesszük figyelembe a biztonsági zár szerelés értékét összehasonlítva az ügyfeleink igényét a biztonságos otthon kialakításának és zárcsere ára közti lehetőségeket.
Nem mindegy ugyanis, hogy milyen költséggel lehet realizálni a régi bejárati ajtó biztonságát összevetve akár egy új HiSec ajtó zárcsere értékével.

Zárszerelés kivitelezése sokszor költségkímélőbb lehet mint egy műanyag ajtó értéke de fel kell ismerni az elmúlt idő alatt bekövetkezett változásokat a bejárati nyílászáró anyagában.

Befolyásoló tényező lehet ha műanyag ajtó zár javítás költsége pozitív árszabású akkor a legtöbb esetben a zárszerelés nem nyújt magasabb védelmet így a költség az Önök pénztárcáját gazdagíthatja!

Zárcsere kivitelezéséhez pontos adatok szükségesek így a felmérés a helyszínen végezhető el.
Nem célunk az ügyfelek félrevezetés, vagy más szolgáltató karjaiba döntése így telefonos kommunikáció során már hozzávetőleges árat tudunk adni a zárszerelés kivitelezéseiről de amennyiben megrendeli a munkát és azt útközben visszamondja kiszállási díjat számítunk fel.

Zárszerelés kérdésében a megoldás mi vagyunk!

 +36 70 272 77 73

 

 

 

Tanácsaink ha zárcsere műveletét nem mi végezzük

Telefonon tartott megbeszélés során legtöbb esetben felmerül a kérdés, hogy milyenek a zárcsere árak?

Nos a mai napig ez a legfontosabb az ügyfelek részéről amely rendben is van hiszen mindenki spórolni akar mindenen!

De ne a biztonságunkon faragjunk!

Ha Ön szakboltban vásárolja meg az ajtózárat akkor mindenképpen a pontos mérettel készüljön amit lemérhet centivel, vagy vonalzóval de legegyszerűbb ha kiszerelt állapotban beviszi a kereskedésbe és ott pontosan fel tudják mérni, hogy milyen méretű zárbetét szükséges a
zárcsere feladat elvégzéséhez.

Persze ez csak abban az esetben jöhet létre ha az előző zárbetét csere alkalmával megfelelően lett méretezve a zárbetét.
Működésünk során minden második munka alatt történ zárcsere alul lett méretezve ami a költségeket csökkenti de a esztétikát nagyban rontja,
sokszor még a felhasználás is nehéz mert a kulcs nem éri teljes a kilincs címerét.

És persze van ahol nem szakember végzi a zárcserét és az ajtóból kilógó zárbetét ordít a hibáról amit a betörők szívesen keresnek!

Ezzel Ön spórol!

De ha a felhasználás ciklusa emiatt csökken vagy betörés történik mert lehetőséget ad rá, minden bizonnyal vesztes lehet!

Pár ezer vagy tízezer forintot eltehet későbbre!
De kérdés az, hogy mire fordítja ha nem a biztonságára?

Válaszadás joga Önt illeti meg!

Zárcsere során nem csak a zárbetétre és annak minőségére kell fókuszálni, nagyon fontos a kilincsek, veretek, pajzsok adta lehetőség amely tovább erősíti a bejárati ajtó ellenálló képességét!

Ha nem a zárbetét minőségén akarunk javítani akkor egy cilinder védő pajzs is sokat segíthet a biztonság fokozásában, de csak abban az esetben ha a zárbetét letapogatás ellen védett.

Pajzs alkalmazásakor a zár törését akadályozzuk meg, így már is két lehetséges betörési módozatot tudunk elkerülni!

Biztonsági zár szerelés esetén erősített zárszerkezettel pótolhatjuk a régi eszközt ezáltal magasabb nyitási időt nyerve az illetéktelen behatolók ellen.
Hevederzár felszerelésével akár a duplájára növelhetjük a biztonságunkat, persze ha a zárbetét magas védelmi szinttel rendelkezik.

Egyszóval számos megoldás áll rendelkezésre zárcsere XVI. kerület és környékén, akár szakboltot említsek vagy szolgáltatót, a kérdés az hogy ki milyen módon tud vagy akar védekezni ebben az elcsépelt és egyre romló közbiztonsági helyzetben.

 +36 70 272 77 73

 

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk