ZÁRSZERVIZ 24

BUDAPEST TERÜLETÉN 1 ÓRÁN BELÜL
NYITUNK-ZÁRUNK RENDELKEZÉSÉRE!
KATTINTSON ÉS HÍVJON!

Megrendelők számára fontos mennyi egy zárcsere értéke

Mennyi egy zárcsere

Mennyi egy zárcsere értéke? Hangzik el a kérdés nap mint nap! Sok oldalról meg lehet világítani egy zárszerelés kérdését amelyet meg is tettem az évek során a publikációim és az ügyfeleimnél eltöltött munkaidők során, de ma találkoztam egy újabb problémával amely egy biztonsági ajtó zárcsere kérdésében merült fel!


Ügyfelemnek szerencséje volt mert pont ma volt a KATA legújabb változata elleni demonstráció amely felfordította Budapest közlekedését.
Ám a bejárati ajtó zárcsere sokszor nem várathat magára bármelyik Budapesti kerületben legyen szó a munkáról vagy holmi tüntetés végére legyen az jogos vagy jogtalan a jövőre tekintve.
Telefonhívásra pont a kerültben vágtam át egyik címről a másikra mikor jött a telefon és a kérdés mennyi egy zárcsere?


Válaszomban tájékoztató jellegűen megfogalmaztam egy határt ami egy biztonsági zár szerelés értékében szóba jöhet így a vonal másik oldalán lévő ügyfél azonnal rábólintott a munkára, hiszen az előző telefonos érdeklődésében a konkurenciától hallott érték csak a munkadíjat tartalmazta, cégünk pedig ezért az árért még egy mabisz 5 minőségű magas ellen állóképességgel rendelkező ajtózárat is biztosított egy év garanciával!
Tény és való, hogy elszálltak az árak de nem nálunk és nem az ajtó zár javítás mértékében!

Biztos vagyok benne, hogy mára az idő a legfontosabb tényező de ha képesek vagyunk több időt szánni arra, hogy mivel védjük az értékeinket jobban bele kell túrni az internet fiókjaiba!

Félretéve a keresési formátumokat, a helyszínre érkezéskor a megrendelőnk egy hi sec ajtó zárcsere árajánlatát kérdezte de valójában egy másik típusú biztonsági ajtó zárcsere volt a feladat. Ám az árajánlat olyan tű pontos volt, hogy nem került többe az ügyfelünknek! 

Amenyiben érdekli mennyi egy zárcsere ára? Hívjon most: +36 70 272 77 73

Miért fontos mindeki számára a zárcsere ára?

 

Térjünk a tárgyra, mennyi egy zárcsere? Megkeresésünkkor a lakás tulajdonosa megegyezett egy kivitelezői gárdával a lakás újjáépítésével kapcsolatban ahol még az elromlott zár kinyitása után is felszámítottak egy nagyobb összeget.

Az árajánlatot elfogadva amely bontás, helyreállítás, és gépészeti munkák kivitelezésben lett elfogadva, számla és minden papír nélkül kifizetett 50% előleget amelynek értéke több millió forint volt.
Teltek múltak a hetek a kivitelező gárda vezetője csak hebegett habogott a munkák fázisairól, kimeneteleiről.
Személyes találkozókat kerülte különböző ürügyekkel.
Három hét elteltével a tulajdonos meg akarta lepni a kivitelező céget és munkatársaít és random időpontban érkezett a lakásához.
Igen ám de a fentiekben elhangzott lakatos zárnyitás után egyedül ö nem kapott kulcsot a saját ajtójához!

Ezt követte hogy, non stop zárszervíz szolgáltatót keresett amely azonnal zárcserét végez a biztonsági ajtóban.
Ebben a helyzetben mindjárt mindegy volt, hogy a zárcsere mennyibe kerül!
Nem is ez a lényeg.
Mert a zárszerelő az ajtót kinyitotta és bumm most ütötte meg a guta a tulajdonost, hogy az eltelt idő alatt egy centi munka nem lett elvégezve, és az árajánlatban szereplő gépészeti és segédanyagok hűlt helye maradt a lakásban!

Persze a kivitelező azóta sem érhető el!
Eddig tartunk sok millió forint bukásánál!
De ami most jön szerintem felül ír mindent.

Új kivitelezőt keresett a lakás tulajdonosa aki cégünkkel vette fel a kapcsolatot. Szintén elhangzott a kérdés mennyi a zárcsere?
Helyszínre érkezve egy Mul-T-Lock biztonsági ajtó zárcsere volt a feladat.
Egy opciót ajánlottam a munkára bár az új kivitelező hallani sem akart a silány minőségről amelyet mi nem is preferálunk a zárszerelés folyamatában! Megegyeztünk az árban majd a munka közben kérdeztem, hogy önnek miért fontos, hogy egy felújítandó lakásban ahol a sitt és a leomlott radiátorok vannak jó minőségű zárbetét kerüljön a régi helyére?
Válasza előre látó volt!
Az előző lakatos zárcsere folyamán a lakáskulcs az előző kivitelezőnél maradt így bármikor bejuthat a lakásba!
Kvázi aki már korábban megkárosította a lakás tulajdonosát az megkárosíthatja még az új vállalkozót is!
Ezt nem más mint maga a vállalkozó adta hírül!

Nem a zárcsere árát kell figyelembe venni!

Hanem azt a lehetőséget mit és mennyit bukhatunk azon, hogyha elmulasztjuk vagy nem megfelelő eszközt választunk a zár csere kivitelezésre és a zárcsere árak bekerülési értékét csökkentjük!
Itt a második kivitelező előrelátó volt hiszen a lakás tulajdonosát már megkárosította valaki, ha nem vigyáz akkor a továbbiakban még nagyobb lehet a veszteség a felújítás során akár az ö felelőségére nézve is.


Mindez csak pár tízezer forinton múlhat!


Ma az 5 ponton záródó ajtó zárcsere után bekerülnek az építési anyagok a felhasználási területre.
Ezek az alapanyagok az aljzat kiegyenlítésére csak 2 raklapban mérhető.


Réz csövek a gáz és víz szereléshez.
Kondenzációs kazán amely a kéménnyel együtt majd másfél millió forint!
Ha ezeknek holnap lába kél akkor a nettó veszteség felemésztett 8 millió forintot!
Úgy hogy még egy tollvonás nem történt a lakásban!


Ezért fontos a zárcsere!

Ha ebben a helyzetben nem történne meg az ajtózár cseréje, menne a dobálózás ki a felelős a további károkért.
Persze senki ilyen helyzetben nem fogja magára vállalni a károkat, hozzáteszem még a biztosító sem!
Hiszen ez nem minősül betörésnek!
Ha valakinél maradt egy kulcs a lakáshoz vagy olyan silány a zárbetét mint egy hisec ajtó zárcsere esetén akkor kulcs nélkül zárfésűvel lehet nyitni és akár vissza is lehet zárni az ajtót illetéktelen személyek számára is!

Ezt egyetlen szervezet sem dotálja nemhogy a lakás tulajdonosok.

Az új kivitelező szavaival élve egyszóval neki megért pár tízezer forintot az, hogy a munkájához az anyag a helyszínen maradjon és az a kivitelezés idejéig ott tárolható is legyen! Tehát a kivitelező védi magát az elöző kivitelezővel szembemenően és védi az ügyfelét a munka átadásáig, hogy minden a terv szerint haladjon, kár okozása nélkül!

Egyébként ha idáig eljutott az olvasmányban akkor kis fejtörővel kiszámolhatja a fenti leírásban szereplő összegek tekintetében, hogy ebben az esetben mennyi egy zárcsere értéke? Segítek 0,005 ezreléke a veszteségnek! Ezért kockáztat minden ügyfél! Mert ez az ezrelék semmiség annak tekintetében, hogy mit kell megvédeni a lakások belterében vagy ahhoz képest mennyibe kerül ma egy ingatlan értéke!

Sokan Önök közül vacillálnak egy zárcsere összegén, hogy melyik kezüket rágják meg.
Egy biztos.
Ha ilyen helyzet áll fent akkor mindkét kéz elveszhet egy pár tízezer forintos befektetés elmulasztásával!

Ne a zárcsere ára érdekelje! Számoljon a jövőben milyen lehetséges károkkal kell szembenézni a felújítás, költözés, vagy albérlet váltás vagy válás során.
Kulcsok bárkinél lehetnek!
Hiába kapta meg ön az összes kulcsot lehetnek a fiókban valakinél másolatok!
A mai világban amikor a holnapot nem tudjuk megsaccolni a tegnap még jól menő vállalkozóból, haverból, ismerősből is lehet áldozat akit az ördög este megégetett!
Ezért továbbadja a tippjét az ön címét akár a bejárati ajtó kulccsal együtt pár tíz,száz ezer forintért.
Az áldozatok közül mindenki az elcsépelt helyzet után már a legjobb zárbetétet követeli meg a lakóterének védelmében!
Károsultként.
Ki pár ezer forinttal ki milliós veszteséggel tér nyugovóra pedig van megoldás arra, hogy egy esetleges veszteség maga legyen a nyereség!

Amenyiben az érdekli mennyi egy zárcsere ára? Hívjon most!

Zárkontroll segít a kivitelezésben: +36 70 272 77 73

 

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk