ZÁRSZERVIZ 24

BUDAPEST TERÜLETÉN 1 ÓRÁN BELÜL
NYITUNK-ZÁRUNK RENDELKEZÉSÉRE!
KATTINTSON ÉS HÍVJON!

Hisec ajtó alsó zárcsere fontossága

 

HiSec ajtó alsó zárbetét cseréje sokkal fontosabb mint gondolnánk.
Az elmúlt években rohamosan nőttek a fejlesztések és a felújítások a régi építésű ingatlanok szegmenseiben.
Néhol ez a fejlesztés elért a bejárati ajtók frissítésére is.
Van olyan tulajdonos aki már megörökölt egy HiSec bejárati ajtót és van olyan fejlesztő aki most fog cserélni ajtót az ingatlanon.
És vannak olyan felhasználók akik még nem kértek a hisec ajtó alsó zárcsere műveletet mert hisznek a biztonsági ajtó titulusban.
Sajnos kevesebb figyelmet fordítunk a bejárati ajtók típusainak megismerésére, ezért a döntés általában az olcsóbb elérhetőbb termékre fókuszálunk.

Tény, hogy egy régi ajtónál egy Hisec bejárati ajtó esztétikában ragyogóan fest, ám ha megnézzük a fórumokon felsorolt hiba lehetőségeket vagy megkérdezünk egy Hisec ajtó alsó zárcserében vagy felső zárbetét cserében jártas szakértőt, kiderülhet milyen védelemmel és milyen minőséggel áll helyt az ingatlanunk védelme érdekében.

Mindkét félnek figyelmébe ajánlom azt a tény miszerint ezen típusú ajtók körében az illetéktelen behatolás a legnagyobb számban van jelen Budapest területén és magyarországon is egyaránt!
Hogyan lehetséges ez?

Hisec ajtó alsó zárcsere: +36-70-272-77-73

Hisec ajtó alsó zárbetét csere döntő lehet betörés során

HiSec ajtó esetében az alsó tehát a kilincsnél lévő zárszerkezet 13 ponton reteszeli a bejárati ajtót három irányban.

Egy elromlott vagy elhasználódott zárbetét esetén amelyet nem használunk emiatt, rés lehet a pajzson.

Kitapinthatóak az ajtó záródási pontjai egy nyomással vagy feszítéssel amit lábbal is el lehet végezni, így egy lehetséges betörés esetén mikor felméri az illetéktelen behatoló, hol tevékenykedjen ez meghatározó szempont lehet számára amikor kiválassza a kiszemelt bejárati ajtót az értékekhez való jutásához!


Ezért a HiSec ajtó alsó zárbetétje minden esetben működő képes kell hogy legyen! Tovább gondolva a biztonságos otthont nem csak az a lényeg, hogy ki illetve be tudjuk zárni azt.
Vannak olyan ügyfelek akik csak azért szeretnének zárbetétet cserélni a HiSec ajtó alsó zárjában mert ki szeretnének zárni valakit az otthonuk köréből.

Felteszem a kérdést? Csak ez szempont lehet?

Azt nem vehetjük számításba, hogy álkulccsal vagy zárfésűvel esetleg zártöréssel azonnal feltörhető az ingatlanunk bejárati ajtója?!
HiSec ajtó alsó zárcseréjénél minden szempontot számításba kell venni!
Nem lehetünk megalkuvóak hiszen nem másról van szó mint az értékeinkről melyet otthonunkból való távozáskor erre a zárbetétre bízunk!

HiSec ajtó zárcsere technikusaink tapasztalata azt mutatja a felméréseink szerint, hogy amelyik ingatlan megfelelően a Mabisz előírása szerint alkalmaz védelmet a Hisec ajtó alsó zárcsere alatt ott a betörések lehetősége és kivitelezése nagyban rontja az ingatlanba való bejutást!
Nem kizárja mint egyes konkurencia állítja saját termékét szponzorálva!
Sajnos nem találtak még fel olyan zárat amit nem lehet egy bizonyos módozatban egy bizonyos idő alatt kinyitni.

Ezért mindenképp arra buzdítom Önöket azokat akik elszántak a HiSec ajtó alsó zárcsere kivitelezésével kapcsolatban, hogy minimum a Mabisz 5 kategóriától felfelé válasszanak megfelelő védelmet az ingatlan és az értékeik védelme érdekében! Hisec ajtó alsó zárbetét cseréjét végző technikusaink nem engedik meg, hogy ezen kategória alatt keressenek Önök hiszen a biztonság ott kezdődik ahol a határt az Önök biztosítója azt megszabja!

Technikusaink Cisa Asix Mabisz 5 kategoria vagy annál magasabb Mabisz 6 értékelésű Astral S zárbetét termék család alkalmazását preferálják és kivitelezéseink után egyetlen károsul ügyfél jelenléte nem regisztrált!

Ez a termékcsalád azon túl, hogy eleget tesz a biztosító követelményeinek olyan felépítéssel rendelkezik amely hosszútávú működtetést eredményez. Állításunk szerint 100.000 nyitás és zárási ciklusra van tervezve mely a HiSec ajtó bármelyik alkatrészén túltesz. Az alapváltozat kártya nélkül kerül forgalomba ezért az ár érték arány is kedvezőbb.

Magasabb minőségű és minősítésű termékünk 5 kulccsal szerelve, felfúrás, savazás, letapogatás, és másolásvédelemmel van ellátva emellett tudja azt a funkciót ha a zárbetét belső oldalán bent maradt a kulcs kívülről az minden esetben nyitható egy másik kulccsal.

Ezért a nevesebb és névtelen gyártók mind felárat kérnek!

Kulcsmásolást Budapesten nem kizárólag egy helyen végezzük, hanem majdnem minden kerültben.
Ha a gyártó magas biztonságtechnikai termékeivel 25 éve áll stabilan a Magyarországi piacon ezáltal biztosítva Önt az alkatrész és a pótkulcsok ellátottságáról. 

Hisec ajtó alsó zárcsere: +36-70-272-77-73

Hisec ajtó alsó zárcsere ár és minőségi harca

Ha más gyártó termékeivel akarjuk versenyeztetni a saját termékünket akkor kezdjük a kulcs másolatának árával.

Egy Mabisz minősített termék de egy akár egy Kínai HiSec ajtó zárbetét kulcsának a másolata minimum 3,000 forint egy RB vagy egy Mul-T-Lock esetleg egy Mottura kulcs másolata 4-5.000 forint vagy még annál is magasabb tétel!

A kulcsok másolását az RB zárbetét termék családban Budapesten illetve BUDÁN! egy helyen végzik míg a többi gyártó termékei minden kerületben elérhetőek.

Ha Önnek a 18. kerület ből kell mennie kulcsot másolni a 3. kerületbe az időt és költséget emészt fel amit megsaccolni lehet ezért ezt nem forintosítjuk!

Az utóbbi termékekhez 3 db gyári kulcs jár tehát ha Önnek 5 db kulcsra van szüksége abban az esetben 10.000 ft kiadással kell számolnia a HiSec ajtó alsó zárcsere után.

Ha a fenti termékek gyártóit nézzük csak felár ellenében lehetséges a vészfunkció amely a zárbetétben hagyott kulcsot kívülről is tudja működtetni.
Ennek a termékbe kerülési értéke további 5-7.000 forint költséget emészt fel.

Fontos lehet idős, beteg, de akár fiatal gyermekeink felügyeletében, hiszen a nap bármely perce tartogathat olyan meglepetést amely azonnali megoldást igényel. Így ha a fent leírt gyártók termékét nézzük amely átlagban 46.000 forintot képvisel a Mabisz 6 minőség szektorában, akkor Önök vesztenek!

Nem azért mert technikusaink olcsóbban szerelik be a Cisa zárbetéteket a HiSec ajtó alsó zárszerkezetébe, hanem azért mert 17.000 forintot dobnak ki az ablakon amelyek az Önök pénztárcájának tartalmát növelhetné!

Ráadásul minden kerületben elérhetőek vagyunk a hét minden napján!

Cégünk nem száll bele az árversenybe nem is tudunk nagyon versenyezni mert a magas minőség jelenléte nem párhuzamos az olcsó árral!

Értékesítéseink nem az ár harcra van kiélezve ezért azonos szintű árral de magasabb tartalommal tudjuk biztosítani a HiSec ajtó alsó zárcsere árát!

Egy szó mind száz nálunk Ön a pénzéért többet kap!
Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését, vagy figyelmét várjuk hívását!

Hisec ajtó alsó zárcsere: +36-70-272-77-73

 

Tisztelt Weboldal tulajdonosok és webfejlesztők!


Hisec ajtó zárbetét csere oldalunk tartalma egyedi mint a munkáink amit ügyfeleiknél a helyszínen végzünk.
Ezért megkérek minden munkavégzésben és szerkesztésben jártas "szakembert" hogy oldalunk tartalmát ne a saját oldaluk fényesítésére használják! Technológiánk és alkalmazásaink a Hisec ajtók területén kiváló biztonságot és minőséget nyújtanak a felhasználóink számára.
Teszik ezt azért mert óriási mennyiségű tapasztalat és megannyi munkaóra során gyűltek össze! Saját meglátásaikat egyedileg közölhetik az oldalaikon viszont ha ezen oldal tartalma vagy alkalmazásai feltűnnek az Önök honlapján eljárást kezdeményezünk a szükséges hatóságoknál és felügyeleti szerveknél. Maradok tisztelettel az Önök Hisec ajtó zárcsere versenytára!

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk