ZÁRSZERVIZ 24

BUDAPEST TERÜLETÉN 1 ÓRÁN BELÜL
NYITUNK-ZÁRUNK RENDELKEZÉSÉRE!
KATTINTSON ÉS HÍVJON!

Zárcsere albérlet váltás esetén

zárcsere albérlő váltásnál

Zárcsere albérlet váltásnál fontos szempont lehet!

Egy ingatlan lakásai között óriási különbség lehet! Mára az ingatlan árak a fellegekben járnak ám a legtöbb albérlet esetén Budai luxust kell megfizetni és kapunk helyette felsőpakonyi miliőt. Persze szubjektív kinek milyen feltételei vannak az albérlet kiválasztásánál, hiszen fontos az elhelyezkedés, mára a fenntarthatóság, a rezsi mértéke, a közlekedés a bútorozottság stb....

De nem fontos a biztonság kérdése!

Pedig az elmúlt évek alatt sok biztonsági ajtó cserélődött le, ezzel a magasabb biztonságra fókuszálva a tulajdonosok részéről a otthon biztonságának fokozására.

Sok területen a biztonsági ajtó zárcsere volt a megoldás megannyi helyszínen a hisec biztonsági ajtó zárcsere jelentette a fejlődést.

Ma mikor a nyersanyagok értékei az egekben járnak fontos kérdések lehetnek a zárcsere árak részéről.
Budapest területén körülbelül kétmillióan lakunk azt hiszem ebben az esetben számolhatunk egymillió bejárati ajtóval és nem utolsó sorban legalább kétszáz ezer olyan ajtóval ahol nem történt az elmúlt években bejárati ajtó zárcsere.
Így ezek az ajtók biztonságilag nem tudják megakadályozni a behatolást végző személyek zárnyitás típusait!
A mai napig a felhasználók magas százalékát csak az érdekli mennyi a zárcsere ára?
Ezt sok oldalról meg lehet világítani de azt gondolom, hogy minden egyes Budapesten élő számára megvan, hogy mennyit ér a biztonsága.
De ha esetleg számolásra esne a sor akkor mérlegeljünk. Számoljuk össze azokat a dolgokat amelyeket ha mi lennénk az illetéktelen behatolók elvinnénk a saját lakásunkból! Ha ez megvan akkor vonjuk ki maximum 50.000 forintot a végösszegből. Ez a zárcsere ára termék esetén.

Ha mondjuk egy műanyag ajtó zárcsere ennyibe kerül és a tízszerese tűnik el a lakásból egy betörés során akkor ÖN 11 szer fizeti ki a zárcsere értékét!
Mi ez ha nem pazarlás!
Önnek elég egyszer egy minőségi zárszerviz jelenlétével azonnali zárcsere kérdését megvitatni, így ha szakértői választ kap és minőségi zárszerelést abban az esetben a következő tíz évere megvette a biztonságát és legalább ennyi felhasználás idejét!

Érdekli zárcsere biztonsági ajtóban? 

Küldjön képet akár egy műanyag ajtó zárbetét kérdésével, Vagy hívja zárszervizünket:

+36702727773

Zárcsere kulcs nélkül

Akkor is szóba jöhet ha ön elhagyta lakás,iroda,tároló, vagy nyaralója kulcsát! Zárszervizünk szakemberei jeleskednek a lakatos zárnyitás területén olyannyira, hogy a területet uralják és nem hagyják ügyfeleinket nyitott vagy zárt ajtók mögött a hétköznapokon.
Húsz éves működési ciklusunk alatt számtalan zárjavításban vettünk részt, így számunkra nem akadály zárbetét cseréje kulcs nélkül. A régi zár eltávolítása után bontatlan csomagolású zárat építünk be a régi helyére akár biztonsági kártyás változatban amelynek nagyon sok előnye van a normál zárbetétek csoportjaival szemben.

Ha csak a kulcsokra fókuszálunk máris kettővel többet tartalmaz mint egy sima zárbetét. Persze nem mehetünk el a tény mellet, hogy a legtöbbször a zárszerkezet és a betét egyszerre megy tönkre!
Ebben az esetben zárszerviz szolgáltatunk teljes zárcsere mellett dönt így az ajánlatokat a helyszínen hallgathatja meg, hiszen ott látható minden ami munkához szükséges!

Kire bízzuk a biztonsági zár szerelést?

Ám így is becsúszik egy egy olyan lehetőség amelyre sokan gondolni sem mernek!
Biztonsági zár szerelés nagy fontossággal bír az értékvédelem területén!

Egy zárszerelő az évek során olyan tapasztalatokkal van feltöltve hiszen a munkában eltöltött idők magas tudással vértezték fel a lakatos zárnyitás területén.
A legfrissebb esemény amely fogadott minket a mi nap az az amelyet sokszor sok helyszínen felvázolunk és sokan meg is fogadják tanácsunkat amelyet a fentiekben a zárcsere árak kérdésében boncolgattunk.

Zárcsere XIII kerület területén volt szükséges.
Megbeszéltük tömören a telefonban, hogy eszköz és költség árakkal lehet számolni a zárszerelés során.
Nem tudom leírni de ügyfelünk repesett az örömtől, hogy nem éri ma nagyobb kár a kiadással kapcsolatban hiszen mar megkárosította egy lakótársa majd az előttünk lévő konkurencia is borotválni akart a sztorin.
A lényeg az, hogy egy háromszobás panel sok volt az ügyfeleim számára akik sokat dolgoztak, hétvégén szülök stb... A rezsi csökkentés érdekében és a felügyelet miatt kiadtak egy szobát a lakásban.
Az elmúlt 2 évben történtek dolgok Magyarország területén amelyek a legbiztosabban álló cölöpöket megringatták vagy kitépték a helyükről! Így volt ez a bérlővel is.
Mikor a tulajdonosok elmentek hétvégére a lakótár összepakolta a biztonsági ajtó mögött lévő számára értékesíthető dolgokat és a készpénzt majd távozott. Ebben az esetben milliós volt a kár pedig a zárcsere értéke nem változott míg leírtam ezt a pár sort.
Emlékszik 50.000 forintból egy órán belül biztonsági ajtó zárcsere munkálatait rendelheti meg Budapest kerületeiben!

Ugyan ez a helyzet az ajtó zár javítás esetében!

A legtöbb alkalommal a zárjavítás többe kerül mint egy jó minőségi indexekkel ellátott zárcsere!
A régi termékekhez nincs gyártó mára, alkatrész sem érhető, sőt nemsokára még nyers anyag sem lesz amiből zárbetétet vagy kulcsot gyártsanak és Önök közül sokan azt kérik javítsunk meg egy tíz éves zárat!

Ezek a termékek nem svájci órák, vagy olasz autók ahol az alkatrészek utánpótlása sokszor százezres vagy milliós tételt emésztenek fel. A fentiekben említett zárcsere áron a legjobb minőségi zárbetét alkalmazható egy órán belül a lakás védelme érdekében! Számtalan helyzet adódott mikor a javítás helyett akár egy hevederzár felszerelését ajánlottunk a lakás tulajdonosnak azért, hogy ne egy régi zárral védje ingatlanja értékeit! Hevederzár szerelés árak meghatározzák a biztonság fokozatát.

Nyilvánvaló hogy egy Obi ban megvásárolható hevederzár felszerelése nem fogja elriasztani az idegeneket a zárnyitástól! Fontos a jövőre nézve ki mennyit költ a biztonsága érdekében! Azt gondolom, hogy a ragadozók a sérült, gyenge, rosszul működő bejárati ajtókat fogják keresni. Ha ez az Öné akkor az áldozat is Ön lesz! Kérjen ajánlatot a zárcsere kivitelezésére telefonon vagy küldjön fotót a zárcsere árának meghatározása érdekében. Így megtudhatja mekkora a rizikó az ingatlanja területén egy esetleges betörés során.

Érdekli zárcsere ára? 

Küldjön képet akár egy 5 ponton záródó ajtó zárcsere kérdésével, vagy hívja zárszervizünket:

+36702727773

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk