ZÁRSZERVIZ 24

BUDAPEST TERÜLETÉN 1 ÓRÁN BELÜL
NYITUNK-ZÁRUNK RENDELKEZÉSÉRE!
KATTINTSON ÉS HÍVJON!

Mikor és hogyan kivitelezhető a postaláda zár kicserélése

Postaláda zárcsere Budapesten

Zárkontroll oldalán a postaláda zárcsere egy olyan online weboldal, amely a magánszemélyek és a vállalkozások számára segít megtalálni az igényeiknek legmegfelelőbb  szekrény vagy postafiók zárakat.

Megértjük, hogy a postaládazárak különböző formájúak, méretűek és jellemzőkkel rendelkeznek, ezért a piacon elérhető legmagasabb minőségű postaládazárakból válogattunk a levélszekrény tartalmának megóvása érdekében.

Akár kifejezetten kültéri postaládákhoz tervezett zárat keres, akár olyan zárat, amely fokozott biztonsági funkciókkal rendelkezik, itt megtalálhatja.
Célunk, hogy segítsünk Önnek tájékozott döntést hozni az Ön igényeinek legmegfelelőbb termékről.

Érdekli ✉ postaláda zár kinyitása vagy cseréje?
Hívjon!  +36702727773

Okok, amelyek miatt a postaládazár cseréje szükséges

 

Elveszett vagy ellopott kulcsok: Ha úgy gondolja, hogy a postaláda kulcsa elveszett vagy ellopták, a legjobb, ha a lehető leghamarabb kicseréli a levélszekrény zárat, hogy megakadályozza, hogy valaki az Ön engedélye nélkül hozzáférjen a postafiókjához.

Sérült zár: Ha észreveszi, hogy a postaládáján meglévő zár megsérült, a legjobb, ha azonnal kicseréli, így biztosíthatja annak biztonságát, és megvédheti magát a postával kapcsolatos esetleges személyazonosság-lopástól.

Elavult zár: Még ha a postaláda zárja nem is sérült, idővel a fém alkatrészek elkezdhetnek korrodálódni, és kevésbé biztonságosak lesznek.
Ez megkönnyítheti, hogy valaki feltörje vagy megbabrálja a zárat, hogy hozzáférjen a leveleihez.
Az elavult zár cseréje segít megóvni postáját a nem kívánt látogatóktól vagy behatolóktól.

Új otthonba költözés: Ha új otthonba költözik, mindig bölcs dolog, ha a beköltözés után a lehető leghamarabb lecseréli az összes külső ajtó zárját, beleértve a postaládát is. Sokszor nem tudni, hogy a bérlőváltás után mennyi kulcs maradt a régi tulajdonosnál ezért is fontos a zár le cserélése.

Ez segít távol tartani a nem kívánt látogatókat az otthonától, valamint biztosítja, hogy senki ne férjen hozzá engedély nélkül a postaládájában tárolt személyes dokumentumokhoz vagy érzékeny információkhoz.
Amennyiben postaláda zárcsere érdekli
Hívjon! +36702727773

Postaláda zárak cseréje

Postaláda zárcsere házilag

 

Tippjeink ha megpróbálná le cserélni a postaláda zárját házilag.

Vásároljon új zárat: Mielőtt bármilyen munkát elvégezne, meg kell vásárolnia egy csere zárat. Ügyeljen arra, hogy olyan zárat vásároljon, amely kompatibilis a postaládájával.

Csavarja le a jelenlegi zárat: Egy csavarhúzóval távolítsa el a régi zárat rögzítő csavarokat. A csavarok eltávolítása után a régi zár leszerelhető a postaládáról.

Szerelje fel az új zárat: Helyezze az új zárat a postaládára, és egy csavarhúzóval rögzítse a helyére az eredeti készletből vagy szükség esetén a helyi barkácsboltból származó csavarokkal.

Ellenőrizze a megfelelő működést: Próbálja ki az új postaládát többszöri nyitással és zárással, hogy meggyőződjön a megfelelő működéséről. Tesztelje az új postaládazárat, hogy megbizonyosodjon a megfelelő működéséről, mielőtt lezárja a dobozt, és visszahelyezi a telepítés során eltávolított díszlemezeket vagy borításokat.

Postaláda zár le cserélése

Ha nem tudja megoldani a postaláda zár cserét zárszervizünk segít

 

Zárszerelőnk a helyszínen végzett postaláda zárcsere ár végösszegét 15.000 forint + áfa költségben határozta meg!
Ebben a a munka elvégzése és a felhasznált postaláda zárszerkezet 2 darab kulccsal értendő.
Vannak esetek amikor az zárcsere árajánlata eltérhet ettől mert a lépcsőházi postaláda zár már nincs forgalomba és csak más zárral lehet helyettesíteni, vagy csak átalakítással lehet a kültéri levélszekrény zárját újra működésre bírni.
Ilyenkor az árajánlatban +5.000 forint éltesért mutathat a végösszeg

Ha nem boldogul a zárnyitással a postaládák területén zárszervizünk segít !
Hívjon! +36702727773

Budapest minden kerületében elérhető zárszerelő kollégánk várja hívását!

Speciális postaláda zár csere

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk